Verwarming

Verwarming

U kan op ons beroep doen voor de plaatsing van uw gas- of stookoliebrander, gas- of stookolieketel, condenserende gaswandketel, zonneboilers, warmtepompen, boilers, zonnesystemen, toebehoren voor verwarmingsinstallaties.

Als erkend installateur en plaatser van ELCO, brengen we kwaliteitsvolle verwarmingssystemen in uw woning of utiliteitsgebouw.
ELCO maakt gebruik van condensatietechniek, branders en zonne-installaties met vacuümbuizentechnologie.
Het heeft een compleet productengamma voor stookolie, gas, zonne-energie, evenals vloer- en omgevingswarmte waarbij het toepassingsspectrum geschikt is voor etagewoningen tot en met semi-industriële grootinstallaties.

We plaatsen alle leidingen voor uw radiatoren, convectoren of vloerverwarming en berekenen voor u welke installatie voor centrale verwarming of vloerverwarming bij uw huis of gebouw past.

Bij de keuze van uw verwarmingselementen, krijgt u van ons info en advies op maat, waarbij we rekening houden met duurzaamheid, design, vormgeving enz. We hebben ervaring met het plaatsen van verschillende erkende en gekeurde merken.

We adviseren u ook bij de keuze van uw regeltechniek, de thermostaat, het brein van uw verwarmingssysteem.

U kan ook op ons beroep doen voor de vervanging en modernisering van uw verwarmingsinstallatie. Dit kan om verschillende redenen een goede zaak zijn, voor uw brandstofrekening, voor het milieu én voor de bedrijfszekerheid. Ook voor de vervanging van uw verwarmingsketel is C&D Service uw partner.

Wij voeren alle werken uit voor uw optimale en duurzame verwarming en dit zowel bij nieuwbouw als renovatie, vervanging en modernisering voor particulieren, utiliteitsbouw en semi-industriële grootinstallaties.

Om maximaal comfort en zuinige prestaties te blijven garanderen is goed onderhoud van uw ketel onontbeerlijk. Daarom biedt C&D Service een sterke dienst na verkoop en een dienst voor onderhoud en herstelling. Zo kunt u steeds rekenen op een goed functionerende cv-installatie. Bovendien vermijdt u onnodig hoge reparatiekosten na een slepend mankement.

C&D Service is erkend installateur van Elco in de regio Roeselare-Tielt.

Verwarming
Verwarming
Verwarming
Verwarming
Verwarming
Verwarming