Hernieuwbare Energie

Energiezuinig bouwen en verbouwen is niet alleen goed voor het milieu, het is ook goed voor uw portemonnee. C&D Service is helemaal mee met deze trend en dit zowel voor particuliere, utiliteitsbouw (school, overheidsgebouwen...) als semi-industriebouw.
U bent bij ons aan het juiste adres voor het nemen van structurele maatregelen om energiezuinig en met nieuwe energie te verwarmen en uw sanitair water op te warmen.

Verwarming:

  • Vervang uw oude stookolie installatie want deze hebben vaak een lager rendement.
  • Kies een verwarmingsinstallatie die aangepast is aan de behoefte van de woning voor een optimaal rendement.
  • Een goede regeling van uw radiatoren is ideaal om in elke ruimte de gepaste temperatuur te krijgen (kamerthermostaat, thermostatische kranen...)
  • Plaats een buitenvoeler zodat de temperatuur van de ketel automatisch wordt aangepast aan de weersomstandigheden. Daarom werken we met de beste technieken van ELCO en zijn we erkend installateur.
  • Zorg dat uw installaties het nodige onderhoud en de nodige controles krijgt. Hiervoor voorzien we onze C&D Service 'dienst na verkoop (onderhoud en herstelling)'.
  • Vloerverwarming is energiezuinig omdat er door het grote warmteafgifteoppervlak minder hoge keteltemperaturen vereist zijn tegenover andere warmteafgiftesystemen. Vloerverwarming heeft een lage reactiesnelheid: heeft de verwarming een tijd lang niet aangestaan, dan duurt het even voor de ruimte op de gewenste temperatuur is. Anderzijds blijft vloerverwarming nog geruime tijd warmte afgeven nadat de verwarming is uitgeschakeld. Doordat vloerverwarming 100% stralingswarmte geeft blijft de relatieve luchtvochtigheid in de verwarmde ruimte op peil.

Sanitair:

Sanitair warm water kan verwarmd worden met hetzelfde toestel voor de ruimteverwarming (combitoestel) of met een afzonderlijke ketel. Voor de opwarming van water verbruikt een aardgas- of stookolietoestel bijna de helft minder energie dan elektriciteit.

Bij ons bent u aan het goede adres voor milieuvriendelijke alternatieven zoals een zonneboiler of een warmtepompboiler voor de opwekking van sanitair warm water.

Als geregistreerd aannemer verzorgen wij energiezuinige en duurzame werken voor uw sanitair en verwarming. U ontvangt van ons ook alle attesten voor premies en fiscale voordelen.

Deze en nog veel meer interessante informatie over energiesparen vindt u op www.energiesparen.be